Youtube EDU, El Youtube de les ESCOLES

Google ha pres la decisió de crear un canal escolar de YouTube. Amb aquest canal de consulta es tindrà accés a milers de vídeos de caràcter pedagògic.


Es tracta d’un projecte que pretén potenciar l’ús responsable i formatiu de YouTube a les aules.

A continuació, us apuntem les característiques del servei, segons consta al seu bloc:

Complet

YouTube per a escoles et dóna accés a centenars de milers de vídeos educatius a YouTube EDU. Això inclou lliçons breus de professors d’arreu del món, cursos complets de les millors universitats del planeta, desenvolupament professional d’educadors d’experiència acreditada i vídeos inspiradors de líders d’opinió.

Adequat per a l’escola

Els administradors de les escoles i els professors poden iniciar la sessió i mirar qualsevol vídeo, però els estudiants no poden iniciar la sessió i només se’ls permet mirar vídeos deYouTube EDU i vídeos afegits pel seu centre educatiu. Tots els comentaris i els vídeos relacionats estan desactivats i la cerca està limitada als vídeos de YouTube EDU.

Personalització

Els centres educatius poden personalitzar el contingut de què disposin. Tots els centres educatius obtenen accés a tot el contingut de YouTube EDU, però els professors i els administradors també poden iniciar la sessió a YouTube i crear les llistes de reproducció dels vídeos que estaran disponibles al teu centre educatiu.

Professors

Fes servir els vídeos de YouTube per completar les teves lliçons a l’aula, per iniciar una conversa i per convertir en pràctica la teoria; i submergeix-te en la ment de l’estudiant visual, entre d’altres. YouTube.com/Teachers ajuda els professors a aprendre com fer servir YouTube com un eina educativa sòlida.

Cliqueu a sobre la imatge, per accedir al vídeo promocional:



Font informació Bloc Recursos web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada